7 Ocak 2020 pazartesi günü tüm kanallara ait reyting sonuçları açıklandı. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarında haber programlarını saymazsak Tutunamayanlar birinci oldu.
Dün akşam yayınlanan dizi, yarışma programları ve haberler arasında reytingler listesinde hangi yapım zirvede yer aldı? 7 Ocak akşamı ilk bölümü gösterilen Tutunamayanlar ve Geçmiş Olsun filmi arasındaki rekabete Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Haftasonu programı da eklendi. Reytingler Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Dizilerin reyting listesi merak edilerek bekleniyor. 7 Ocak tarihli reyting sonuçları konusunda araştırma yapan vatandaşlar internet üzerinden sorgularına devam ediyorlar. Sertsesli.com olarak sizler için merak edilenleri yazımızda paylaştık. 8 Ocak 2020 reyting sonuçları henüz paylaşılmadı.
İşte 7 Ocak 2020 salı reyting sonuçları:
Salı günü reyting sonuçlarına göre Total’de atih Portakal ile Fox Ana Haber birinci, Müge Anlı ile Tatlı Sert ikinci, Esra Erol’da üçüncü sırada yer aldı.
TOTAL’deki sonuçlar:
- FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX
- MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
- ESRA EROL’DA ATV
- GECMIS OLSUN (T.S) FOX
- SHOW ANA HABER SHOW
- TUTUNAMAYANLAR TRT 1
- GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW
- ATV ANA HABER ATV
- GOOSEBUMPS CANAVARLAR FIRARDA (Y.S) ATV
- ZUHAL TOPAL’LA SOFRADA FOX
AB grubunda ilk 10 program:
- FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX
- TUTUNAMAYANLAR TRT 1
- TUTUNAMAYANLAR (TKR) TRT 1
- GULDUR GULDUR SHOW (TKR) SHOW
- GECMIS OLSUN (T.S) FOX
- MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
- DOGRUSU NE? TRT 1
- CIN SEDDI (Y.S) STAR
- BUKET AYDIN’LA KANAL D HABER KANAL D
- SHOW ANA HABER SHOW
2005’te eve internet girdiğinden beri araştırıyorum. Yeni konular öğreniyorum.